top of page

OVER ONS

Kwaliteit troef

Een klein familiebedrijf dat sublieme kwaliteit en nauwkeurige opvolging hoog in het vaandel draagt. Dat is Geenen Bouwprojecten, opgericht in 1998. Aan het roer: Jef Geenen, samen met zijn dochter Leen en schoonzoon Xavier. Een team dat dankzij oog voor detail en een neus voor fijne afwerking garant staat voor piekfijne bouwprojecten. Telkens met een vleugje duurzaamheid. De kers op de taart: de orde en netheid die elke realisatie siert.

“Jouw voordeel? Dat is de kwaliteit die we leveren. Mooie materialen en alles tot in de puntjes afgewerkt. We leggen de lat hoog voor onszelf en voor onze aannemers. Geenen Bouwprojecten staat eveneens voor menselijkheid en verbinding met de klant. We luisteren oprecht naar jouw wensen en bezorgdheden. Daarna zoeken we samen naar de oplossing die volledig aansluit bij de verwachtingen van alle betrokken partijen.”

Leen Geenen

Geenen Bouw - portret-9982_lr.jpg

Jef en Xavier leiden de technische werfopvolging in goede banen. Hun talent? Kort op de bal spelen en anticiperen op obstakels, zodat ze elk project feilloos kunnen opleveren.


De administratieve taken zijn voor Leen. Net als de coördinatie van de werken en het contact met de klanten. Mensen informeren en begeleiden bij vragen, zowel voor, tijdens als na het verkoopproces – het is net die familiale warmte die Geenen Bouwprojecten typeert.  

Onze kracht, jouw profijt:

Hoogkwalitatieve materialen

Oerdegelijke naservice

Voortreffelijke oplevering

Altijd een luisterend oor.

“De samenwerking met jullie hebben we ervaren als bijna familiaal, met altijd een luisterend oor en onmiddellijk paraat bij een vraag.
De communicatie was perfect. De naservice, voor zover we die nodig hadden, was ook helemaal naar wens. Kortom, alleen maar positieve reclame. 😊 Een bouwheer met een hart voor zijn bedrijf.”

Rosa en Leo verhuren een appartement in Residentie Zandvliet in Dessel 

bottom of page