top of page

RESIDENTIE

DE AA

OUD-TURNHOUT

Geenen Bouwprojecten bouwde dit residentiële gebouw in Oud-Turnhout . We waren heel strikt over de materialen en de voetafdruk van ons werk. Onze klanten waren geïnteresseerd in een economisch en ecologisch duurzaam resultaat en we hebben er alles aan gedaan om deze wensen te respecteren.

Realisaties: Video - oud tunhout

APPARTEMENTEN-

COMPLEX

MOL

Als je op zoek bent naar een gevestigde projectontwikkelaar om een hoogstaand project te beheren, beschouw dit pareltje dan als het bewijs van onze capaciteiten om onroerend goed van hoge kwaliteit binnen het budget op te leveren. We werkten nauw samen met onze architecten om toezicht te houden op dit uitzonderlijke project.  Dit prachtige appartementencomplex vormt een perfecte migratie  tussen oud en nieuw, en dit zowel boven- als ondergronds.

Realisaties: Video Mol
Geenen%20Bouwwerken-24_edited.jpg

RESIDENTIE

ZANDVLIET

DESSEL

Als dynamische projectontwikkelaar hebben we een aparte visie op bouwen en wonen. We onderscheiden ons door toegankelijke en duurzame projecten te realiseren. Of je nu een ervaren belegger bent, of wil starten met investeren in vastgoed: ons team staat steeds voor je klaar om de verschillende opties te bespreken. We zorgen voor de meerwaarde in jouw belegging.

Realisaties: Video Dessel
bottom of page