top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverXavier Verpoorten

”Eerlijkheid duurt het langst.”

Dat is de spirit van het team van Geenen Bouwprojecten: Jef en Leen Geenen en Xavier Verpoorten. Vader en dochter en schoonzoon (schoonbroer voor Leen). Een klein familiebedrijf. En dat uit zich ook in het contact met klanten. Een soort van familiale warmte. Opmerkelijk voor een projectontwikkelaar. Ontmoet ons team:Jef en Xavier zijn onze technische mannen en leiden de technische opvolging van onze bouwwerven in goede banen. Bijna elke dag bezoeken ze de werf. Loopt er iets minder goed, dan hebben ze het snel in de gaten”, vertelt Leen. “Met als voordeel dat we kort op de bal kunnen spelen en mogelijke obstakels of issues voorkomen.”


En dat resulteert in de oplevering van piekfijn afgewerkte bouwprojecten (zoals bijv. nu Residentie Steenberg in Vorst-Laakdal). Komt daarbij: de warme, familiale aanpak met klanten.


En dat zit in de genen van Geenen

“We zijn geen ‘typische’ makelaar”, lacht Leen die de werken zorgvuldig coördineert en het eerste contact met klanten en aannemers is. Ook de administratieve taken neemt ze voor haar rekening. “Van de eerste tot de laatste dag proberen we onze klanten te helpen. Dat gaat van papierwerk tot meer uitleg geven en meekijken of de kast wel in de kamer past. Ik neem er graag mijn tijd voor.”


Want een woning kopen is en blijft een belangrijke beslissing. Luisteren naar de wensen of bezorgdheden van onze klanten dragen we bij Geenen hoog in het vaandel. Leen: “Ik probeer altijd eerlijk te zijn. Zo stelde een kandidaat-koper me onlangs de vraag wat ik vond van het verkeerslawaai aan de kant van haar terras aan de straatkant. Dan zal ik niet ontkennen dat je niets hoort. Geen verkooppraatje. Wel een vaststelling en eerlijk antwoord. Want eerlijkheid duurt het langst.”


Over hoe het werken is in een familiebedrijf?

Eerlijk? “Ik vind het na al die jaren nog altijd geweldig. En tuurlijk, soms hebben we onderling een discussie. Net als in een ander gezond bedrijf. En om problemen op te lossen, moet je soms op je strepen staan. Emoties tonen mag best. Gelukkig zijn we alle drie vergevingsgezind. We weten wat we aan elkaar hebben. Open, recht door zee.” En het is diezelfde familiale warmte die het Geenen-team krachtig uitstraalt naar klanten toe. “Wat ons misschien toch wel anders maakt dan anderen”, knipoogt Leen.


Nieuwsgierig naar onze lopende bouwprojecten? Klik gerust even door.

102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page