top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverXavier Verpoorten

Hoe wij bouwen aan jouw nieuwe thuis? Volg hier de vorderingen van de werken.

Gestart in augustus 2021, als alles volgens plan verloopt zijn we met de eerste 8 appartementen klaar voor oplevering tegen september.De ruwbouw is bijna klaar (maart 2022)

De dakpannen moeten er nog op en ramen en deuren zijn onderweg. We maken ons klaar om aan de binnenafwerking te beginnen: electriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie, ... Het moet er allemaal in en hierbij houden we rekening met de wensen van de kopers. 

Een verdieping hoger (december 2021)

Het metselwerk van het gelijkvloers is afgerond en de predallen zijn geplaatst, de 1ste verdieping krijgt steeds meer vorm. Knap werk van onze aannemer.
 

Metselwerken gelijkvloers (november 2021)

Het beton is gestort en het gelijkvloers rijst gestaag omhoog. Solide metselwerk dat de toon zet voor de rest van Residentie Steenberg in Vorst-Laakdal. Een plek waar het voor jong en oud aangenaam vertoeven is. 

Op naar de bovengrondse ruwbouw (oktober 2021)

De predallen op de kelder zijn geplaatst, net als de leidingen, netten en wapening. En het eerste deel van het beton is al gestort. De start van de bovengrondse ruwbouw van ons gloednieuwe project in Vorst-Laakdal komt nu echt dichtbij. 

De kelder is klaar (september 2021)

De basis is gelegd – de kelder is klaar. Het startschot voor de verdere opbouw van Residentie Steenberg in Vorst-Laakdal. We werken verder met veel aandacht voor kwaliteit en betrokkenheid, maar ook voor duurzaamheid. Samen met de EPB-verslaggever streefden we naar een zo laag mogelijk E-peil. Liefst lager dan 20. Missie geslaagd.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page