top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverXavier Verpoorten

Mooie samenwerkingen, bijzondere projecten

Voor onze realisaties selecteren we bij Geenen Bouwprojecten steeds de beste partners. Van aannemer tot bezetter en van vloerder tot dakwerker, ze maken allemaal deel uit van een geoliede machine die sublieme kwaliteit en nauwkeurige opvolging garandeert. Zo ook in Residentie Steenberg te Vorst-Laakdal. De hoogste tijd om een van die excellente samenwerkingen in de kijker te zetten. Maak kennis met Dakwerken Hendrickx.De perfecte match

De juiste partners kiezen we bij Geenen Bouwprojecten niet van vandaag op morgen. We knopen met hen een gesprek aan en we gaan op eerdere werven kijken of ze uitmuntend werk leveren. Natuurlijk moet ook het gevoel goed zitten. En dan hebben ondernemers die deze waarden hoog in het vaandel dragen, een streepje voor:

  • Hoogkwalitatieve afwerking

  • Oprechte betrokkenheid

  • Orde & netheid op de werf

  • Voortreffelijke communicatie

  • Oerdegelijke naservice

Kwaliteiten die ons typeren en die we dus ook van onze partners verwachten.“Een onvoorziene omstandigheid? Dan zijn partners met gezond verstand cruciaal. Samen in gesprek gaan en een plan van aanpak bedenken, levert immers snel de juiste oplossingen op.”

Xavier Verpoorten – Geenen BouwprojectenBetrokkenheid & vakkennis

En of Dakwerken Hendrickx uit Arendonk aan onze wensen voldoet. Ze hebben een bewezen track record in de sector en hun communicatie verloopt vlekkeloos. Is er een obstakel? Dan zoeken ze samen met ons naar de juiste oplossing. Zonder gedoe en zonder rond de pot te draaien. Een onderneming naar ons hart.


Een die afspraken nakomt bovendien. Een woord is een woord, en dat hebben ze ook bij Dakwerken Hendrickx goed begrepen. Daarnaast is er natuurlijk nog de buitengewone kwaliteit die dit team levert. Een must bij complexe constructies zoals Residentie Steenberg, waar platte en hellende daken worden gecombineerd én waar het dak doorloopt in de gevel. Over de nodige expertise beschikken ze, de juiste technieken hebben ze in de vingers.


Dakwerken Hendrickx is een nieuwe partner die onze groep van vaste samenwerkingen vervolledigt. Stuk voor stuk ondernemingen die vakmanschap garanderen en uiterst netjes te werk gaan. Ons vertrouwen hebben ze alvast verdiend.Benieuwd naar het resultaat van onze gebundelde krachten?77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page