top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverXavier Verpoorten

Waarom investeren in vastgoed?

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022


Opbrengsteigendommen – altijd een goed idee

Op de bank brengt je geld weinig op. De eerste negatieve rentes bij de Belgische banken zijn zelfs al een feit. Jouw oplossing? Investeren in vastgoed. En wel om deze 3 redenen:
1 Meteen verhuurd

Nieuwbouwappartementen zijn zeer gegeerd. Steeds meer gezinnen staan in de rij om een modern, kwalitatief appartement te huren. Toch is het aanbod nog steeds klein. Een vlotte verhuur gegarandeerd.


2 Verhuren rendeert

Een (extra) hypotheek? Ja, maar de rentevoeten voor hypothecaire leningen staan vandaag historisch laag. Bovendien betaalt bij een opbrengsteigendom je huurder jouw lening af. Is de hypotheek afbetaald, dan geniet je een leven lang een extra inkomen. Van een rendabele investering gesproken.


3 Veilige belegging

Vastgoed verliest zijn waarde niet. Integendeel. De verkoopsom stijgt elk jaar. En ook de huurprijzen nemen steeds toe. Of je huurinkomsten dan voor een groot deel naar de fiscus gaan? Nee, niet als je het appartement ten minste 5 jaar houdt. Alleen maar (belastings)voordelen dus.


Residentie Steenberg – de ideale investering

Een excellente locatie. Hoogwaardige materialen. Een minutieuze afwerking. Residentie Steenberg in Vorst-Laakdal heeft alles wat je in een opbrengsteigendom zoekt. De moderne architecturale stijl met veel lichtinval en het energiezuinige aspect maken het plaatje compleet.


Meer weten over het economisch en ecologisch duurzame project in Vorst-Laakdal?264 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page