top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverXavier Verpoorten

De meerwaarde van een constante opvolging & correcte naservice

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2022


Het metselwerk van het gelijkvloers is afgerond en de predallen zijn geplaatst, de 1ste verdieping krijgt steeds meer vorm. Knap werk van onze aannemer, die dezelfde waarden als Geenen Bouwprojecten hoog in het vaandel draagt. Dé sleutel tot succes voor een warme samenwerking die leidt tot oerdegelijke en ecologische appartementen in Residentie Steenberg te Vorst-Laakdal.Onberispelijke opvolging

Een goede keuze van aannemers, het is de eerste cruciale stap naar een voortreffelijke opvolging. Aannemers die waarden als kwaliteit en overleg minstens even belangrijk vinden als wij, ondernemers waarmee het klikt. De keuze van onze partners berust dus naast op kwaliteit ook op intuïtie: het gevoel moet goed zitten.


Verloopt er toch eens iets anders dan verwacht? Dankzij het voortdurende overleg lossen we het meteen op, zodat na de bouwfase alles volledig naar wens is. Een proces waaraan onze architect met zijn expertise eveneens zijn steentje bijdraagt. Ook de tussentijdse kijkmomenten vangen eventuele bezorgdheden van kopers op. Twijfel je of iets wel in orde is, bel ons en we kijken het meteen na.


En die aanpak loont. Een nauw contact met aannemers, architect en klanten zorgt ervoor dat iedereen bij oplevering volstrekt tevreden is. Door de stipte opvolging zien we per slot van rekening al tijdens de bouwfase wat niet 100% goed is en dus aangepast moet worden. Situaties die dankzij het goede overleg nauwelijks voorkomen. We zijn immers vaak op de werf te vinden, waardoor we uiterst toegankelijk zijn voor onze aannemers. Bij twijfel is een vraag dus snel gesteld en zo voorkomen we fouten.


Accurate naservice

Ben je toch van iets niet helemaal tevreden? Laat het ons weten. We brengen je meteen in contact met de juiste onderaannemer. Een oerdegelijke naservice die we kunnen garanderen dankzij de warme samenwerking met onze aannemers, maar ook dankzij het nauwe contact met jou en al onze andere kopers. Want dat jij tevreden bent, is onze topprioriteit.


Wonen of investeren in een energiezuinig appartement van Residentie Steenberg in Vorst-Laakdal? Wij beloven jou alvast een excellente opvolging en naservice.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page